اصطلاحات کافه ای
شنبه, ۳۰ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۹ ق.ظ
♦️اصطلاحاتی که در کافهها استفاده میشود را بهتر است بدانید:
🔹۱. اسموتی :
نوشیدنی غلیظ از میوههای مختلف
🔹۲. کوکتل :
آب میوه و آب گازدار (سودا)
🔹۳. آفوگاتو :
قهوه داغ روی بستنی
🔹۴. دتاکس :
میوهای که در آب نگهداری شده
🔹۵- پانچ :
آبمیوه گازدار و میوه
🔹۶. شیک :
بستنی و شیر و خامه
🔹۷. فراپه :
قهوه، شکر، آب با قالبهای یخ
🔹۸. کرپ :
موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده
🔹۹. پنینی :
ساندویچ گریل مرغ یا گوشت
🔹۱۰. آلفردو :
پاستا و سُس آلفرد (درست شده از کره و خامه)
🔹۱۱. کاربونا :
پاستا رشته نواری همراه گوشت یا مرغ
🔹۱۲. آمریکانو :
آب و اسپرسو
🔹۱۳. لاته :
اسپرسو، کف شیر، شیر جوشیده
🔹۱۴. موکا :
خامه، شیر جوشیده، پودرشکلات، اسپرسو
🔹۱۵. کاپوچینو :
اسپرسو، شیر جوشیده، کف شیر
🔹۱۶. اسپرسو :
نوعی درست کردن قهوه با فشار زیاد آب جوش
۰۲/۱۰/۳۰